Begeleiding voor kinderen en (jong)volwassenen met autisme en/of ADHD

Proefles kanovaren autisme/ADHD

Datum: 07-04-2018

Kanovaren is een individuele sport, maar samen met anderen op het water beleef je de grootste avonturen!

Met mijn bedrijf Wave Begeleiding zetten we het kanovaren in als middel om te werken aan onder andere communicatieve en sociale vaardigheden bij jongeren met autisme, AD(H)D, een verstandelijke beperking en andere leer- en/of ontwikkelingsstoornissen.

Vaak is het moeilijk om een sport te vinden die je langer kunt beoefenen. Je hebt meer tijd nodig om vaardigheden eigen te maken en je hebt misschien een ‘eigen gebruiksaanwijzing’. Bij Wave Begeleiding nemen we de tijd voor je en sluiten we aan bij wat jij op dat moment aankan.

Via een proefles kun je kennismaken met het kanovaren. Je zit daarbij alleen in een kano, met de begeleidster in je nabijheid. Je leert bijvoorbeeld hoe je voorwaarts vaart en de kano kunt laten stoppen. Ook leer je hoe je een bochtje kunt maken.

Samen zorgen we voor prettige en ook stoere beleving van de les!

Vind je het kanovaren zo leuk dat je er mee door wil gaan, nadat de proefles is afgerond, dan kan dit wekelijks op een vaste tijd met een kleine groep deelnemers en dezelfde begeleiding.

Voor meer informatie:

Wilma van Nistelrooij                                                                                                                                                                                                                                     06-25302651                                                                                                                                                                                                                       info@wavebegeleiding.nl

Door Nederlandse Vereniging voor Autisme uitgeroepen tot meest autismevriendelijk persoon 2023!